«Κάθε φορά που κάνουμε πράξεις θέλουμε να γίνονται με επίκεντρο τον πελάτη, ώστε να απολαμβάνει την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση και εμπειρία».

Με αυτό το όραμα  το 2014 ιδρύθηκε η Κ.Μ.Κ.  Ι.Κ.Ε. (Διανομείς), από τους Καραφυλλίδη Γεώργιο, Μακρή Δημήτριο και Καραφυλλίδη Ιωάννη. Το όραμα αυτό, καθημερινά φέρνει περισσότερες προκλήσεις. Έχοντας πάντα γνώμονα την εξεύρεση λύσεων για τους πελάτες μας, βρισκόμαστε σε ένα συνεχόμενο αγώνα δρόμου. Αγώνα για εξέλιξη…

Επιλέγοντας την συνεργασία με την Κ.Μ.Κ.  Ι.Κ.Ε., από την πρώτη στιγμή θα είστε το επίκεντρο της προσοχής από κάθε μέλος του προσωπικού και της διοίκησης. Η εξυπηρέτηση σας γίνεται πάντα με ταχύτητα και συνέπεια.

Επενδύουμε στον Άνθρωπο Η στρατολόγηση των ανθρώπων μας, άσχετα από την θέση που κατέχουν, γίνεται με κριτήριο την πελατοκεντρική προσέγγιση που διαθέτουν και ενισχύεται με τακτικές εκπαιδεύσεις. Καθημερινή μας έγνοια είναι η ικανοποίηση των ανθρώπων μας. Φροντίζουμε να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες τους και να κάνουμε την εργασιακή καθημερινότητα τους ευκολότερη.

Τα Στελέχη μας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ

ΝΙΚΟΣ ΤΣΑΡΜΠΟΠΟΥΛΟΣ

ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟΥ

ΝΙΚΟΣ ΠΑΥΛΟΥ

ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟΘΗΚΗΣ